A kacsamellet csíkokra vágjuk. A fűszersót az olajban elkeverjük és bele helyezzük a kacsamell csíkokat. A húst az olajos pácban hűtőbe tesszük és egy éjszakán át pácoljuk. A pácolt húst kevés olajon, fedő alatt puhára sütjük.
A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
A fejes káposztát vékony, körülbelül 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk, és teflonos edénybe helyezzük. Kevés olajt öntünk a tetejére, majd egy csipet sót teszünk rá. Összeforgatjuk, hozzáadjuk a kristálycukrot,az őrölt köményt és az ecetet, majd 1 dl vizet. A káposztát fedő alatt, időnként megkavarva puhára és aranybarna színűre pároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.