A tojások sárgáját a cukor 2/3 részével habosra keverjük. A fehérjét kemény habbá verjük a megmaradt cukorral, majd óvatosan a cukros sárgájához forgatjuk.
A lisztet és a kakaóport tálba szitáljuk, majd lazán a tojásmasszába keverjük. A tésztamasszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük.
Vízgőz felett megolvasztjuk a felkockázott csokoládét. Levesszük a tűzről és összekeverjük a tejszínnel. A kész piskótát kiborítjuk a tepsiből, eltávolítjuk a sütőpapírt, és kockákravágjuk. Meglocsoljuk a fehércsokis öntettel és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.