Felkockázzuk a szalonnát, majd egy akkora serpenyőben, amibe majd bele fog férni a teljes étel, olivaolajon megpirítjuk. Ezután rádobjuk a nem túl apró kockára vágott vöröshagymát, amit üvegesre sütünk.
Ha ezzel elkészültünk, mehet rá a megtisztított, feldarabolt gomba és a kakukkfű, majd addig pároljuk, amíg csak kevés lé marad alatt. Ezután megszórjuk a liszttel és sűrűre forraljuk, majd ízlész szerinte sózzuk, borsozzuk.
Miután sűrűre forraltuk, levesszük a tűzhelyről, és belekeverjük a spenótot. Ezzel már nem főzzük tovább, hiszen az adott hőmérséklet pont elég lesz neki. Végül kifőzzük a tésztát, majd beleforgatjuk az alapba, aztán valami jobbfajta sajtot reszelünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.