A káposztaleves-diéta leveséhez a hagymát megtisztítjuk, és a káposztával együtt vékony csíkokra vágjuk, a paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és ujjnyi vastag karikákra vágjuk, a koktélparadicsomokat megmossuk és elfelezzük.
A sárgarépát és a zellert is megtisztítjuk, és közepes, nagyjából egyforma darabokra vágjuk.
A leveskockát 1 liter forró vízben feloldjuk, majd belekeverjük a paradicsomkonzervet.
Minden hozzávalót egy nagy fazékba teszünk, és felöntjük a levesalaplével. Ha a folyadék nem lepi el a zöldségeket, öntsünk bele még vizet. Sóval, borssal, ízlés szerint curryvel ízesítjük.
10 percig nagy lángon kiforraljuk, majd közepesig csökkentve a lángot, 20-30 percig lassú tűzön puhára főzzük a zöldségeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.