A lisztet összekeverjük a kakaóporral és a sütőporral. Az egész tojásokat a cukorral elektromos habverővel habosra verjük, apránként hozzá adjuk a vizet és az étolajat is. Jól kiverjük és egy fakanállal hozzá keverjük a szárazanyagokat. 26 cm-es kapcsos formában 180 fokon készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
A krémhez a pudingporokat 2 dl tejjel, cukorral csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a többi tejet is és felfőzzük. Kihűtjük és rummal ízesítjük. A tejszínt kemény habbá verjük és pudingos krémmel együtt habosra keverjük.
A kihűlt kakaós piskótát 3 lapra vágjuk, megtöltjük a krémmel, a torta oldalára is hagyunk belőle. A díszítéshez a csokoládét felolvasztjuk mikróban vagy vízgőz felett és a torta tetejét bevonjuk. Megvárjuk míg megszárad, és tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.