A lisztet elvegyítjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a felkockázott vajat, a kissé felvert tojásokkal együtt, és alaposan összedolgozzuk az egészet. Folpakba csomagolva a tésztát a hűtőbe tesszük 1 órára.
Lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát 3-4 mm vastagra, és kiszúrunk belőle tetszés szerinti alakú formákat, például csillagot, házikót, fenyőfát vagy hópelyhet. A kekszeket sütőpapírral bélelt tepsibe rendezzük, és 160 fokra előmelegített sütőben sütjük 6-8 percig, majd hagyjuk őket kihűlni a tepsiben.
A tojásfehérjét félkemény habbá verjük, majd beleszitáljuk a porcukrot, és sűrűn folyós mázzá keverjük, a kekszek tetejére simítjuk, és hagyjuk megszilárdulni egy éjszaka alatt, vagy 50 fokon szárítsuk meg 30 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.