A húst falatnyi kockára vágjuk. A rizst és a spenótot alaposan átmossuk, lecsepegtetjük. A sütőtököt, paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk.
Egy mélyebb serpenyőbe öntjük az olajat, rádobjuk a hagymát, fokhagymát, majd a húst, és minden oldalát fehéredésig sütjük. Sóval és borssal meghintjük, majd hozzáadjuk a piros parikát és a kardamomot.
Hozzáadjuk a rizst, a sütőtököt, a paprikát, a paradicsomot, spenótot, mazsolát, és felöntjük a húslevessel. Kardamommal és piros paprikával fűszerezzük. Alacsony hőfokon letakarva főzzük kb. 20 percig, ameddig a rizs felszívja a nedvességet. Gránátalmával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.