A kekszet ledaráljuk, a tejet, a cukrot és a kakaót egy edénybe tesszük, összekeverjük és felmelegítjük. A kekszre öntjük a kakaós tejet, és jól összedolgozzuk, majd kettőbe osztjuk a masszàt.
Fóliára simítjuk mindkét adagot, egyenletesen, hogy egyforma vastag legyen, majd hagyjuk hűlni.
Közben a kókuszos krém alapanyagait egy tálba tesszük és robotgéppel krémesre kavarjuk. A krémet eloszlatjuk a két kekszes alapon és jól elkenjük, majd szorosan feltekerjük.
A fóliába csomagolt kekszrudakat legalább 2 óràra hütőbe tesszük, ezután kibontjuk és ízlés szerint beleforgatjuk a kókuszreszelékbe mielőtt szeletelnénk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.