Az előkészített kelkáposztát legyaloljuk. Félbevágjukaz édesköménygumót, és felszeleteljük nagyjából egyforma, hajszálvékony szeletekre. Egy tálba rakjuk, sózzuk, és kézzel alaposan összeforgatjuk. Rárakunk egy kistányért, majd arra valamilyen súlyt (pl. egy nehezebb konzervet), és így 15 percig pihentetjük.
Leszűrjük, majd egy másik tálba téve óvatosan összeforgatjuk a vékonyra szeletelt almával (nem szükséges meghámozni), a korianderrel, és meglocsoljuk az olívaolajjal, valamint a citromlével. Tálalásig a hűtőszekrénybe rakjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.