A kínai szezámmagos csirkefalatkák elkészítéséhez a pác hozzávalóit - az olívaolajat, a fehérbort, a cukrot és a sót - egy üvegtálban összekeverjük, beleforgatjuk a felcsíkozott csirkemellet, és kb. 2-3 órát érleljük.
Ezután a máz alapanyagait - a ketchupot, a szójaszószt, a mézet és a szezámmagot - is összekeverjük.
Egy tálba beletesszük a bunda hozzávalóit - a lisztet, a keményítőt, a sót, a tojást, az olajat, a sütőport és a vizet - és sűrű masszát készítünk, majd beleforgatjuk a csirkemelleket, és bő forró olajban aranybarnára sütjük mindet.
Ahogy kivesszük az elkészült csirkemelleket, rögtön beleforgatjuk a mázba, majd tálra tesszük. Risztésztával vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.