A tojásfehérjéket a cukorral habbá verjük, majd hozzákeverjük a darált diót. A masszát hatfelé osztjuk, egyesével 22 cm-es, kerek tortaformákba simítjuk, és 200 fokon 16–18 percig sütjük.
A töltelékhez összekeverjük a hozzávalókat, felforraljuk, majd kihűtjük.
A krémhez felforraljuk a tej 3/4 részét. Simára keverjük a cukrot a pudingporral és a megmaradt hideg tejjel. A keveréket a forró tejhez adjuk, és kis lángon sűrűre főzzük. A sűrűre főtt krémet szitán áttörjük, majd a vajjal kikeverjük. Hozzákeverjük a diót és a likőrt, végül az előzőleg elkészített töltelékkel habosra keverjük.
A megsült tortalapokat a krémmel bevonjuk, egymásra tesszük, majd a torta oldalát is átkenjük a krémmel. A díszítéshez a torta tetejére kenjük a lekvárt, majd bevonjuk a meglangyosított fondanttal. Párhuzamos, majd keresztirányú csíkokat húzunk a felolvasztott csokoládéból, majd egy kés hegyével elhúzott mintákat készítünk. Végül a torta oldalát bevonjuk a darált dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.