A klasszikus sajttorta elkészítéséhez a vajat megolvasztjuk, és hagyjuk kihűlni. A kekszet finom morzsásra törjük, majd az olvasztott vajhoz forgatjuk. Kikenünk olajjal egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát. A vajas morzsát az aljára nyomkodjuk, aztán hűtőbe tesszük.
A krémhez a tojásokat a kétféle cukorral habosra keverjük. Hozzáforgatjuk a mascarponét és a keményítőt, majd a lágy habbá felvert hideg tejszínt. A keveréket a behűtött morzsás alapra simítjuk.
A sajttortát 175 fokra előmelegített sütőben kb. 75 perc alatt készre sütjük. Közben, 45 perc elteltével, lefedjük a tortát egy darab alufóliával.
A sütési idő lejártát követően kivesszük, hagyjuk a formában kihűlni, majd felszeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.