A töltelékhez összekeverjük a kókuszrémet, a mézet, a tojást és az aromát, majd félretesszük.
A kókuszcsókhoz összeforgatjuk a fehérjéket a cukorral, a kókuszreszelékkel és az aromával, majd egy vastag falú lábasban 60 fokosra melegítjük. A masszát fémtálcára borítjuk, hűtőbe tesszük, és hagyjuk kihűlni. Kivesszük, majd lazítjuk a massza állagát a tejjel úgy, hogy habzsákból nyomható legyen.
Az omlós tésztát kinyújtjuk 3-4 mm vastagságúra, majd a lapot 30 részre vágjuk. Egyenként kosárkaformába simítjuk, és elősütjük 190 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt.
Megtöltjük a töltelékkel, és a tetejére nyomjuk a kókuszcsókos masszát. A sütőt visszavesszük 175 fokra, és készre sütjük a kosárkákat. Akkor jó, ha a kókuszcsók teteje megpirul, és a töltelék is megkeményedik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.