A tojásfehérjékből és a sóból robotgép segítségével kemény habot verünk. Beleszórjuk a cukrot, és tovább verjük, amíg fényessé és krémes állagúvá válik. Belekeverjük a kifacsart citromlevet, majd spatulával beleforgatjuk a kókuszreszeléket és a lereszelt citromhéjat.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, a sütőt előmelegítjük 160 fokra. A kókuszos masszából teáskanálnyi halmokat teszünk a tepsire, majd az előmelegített sütő középső részében kb. 15 percig sütjük, amíg halvány színt kapnak. Ekkor a papírral együtt átemeljük őket egy rácsra, és hűlni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.