Az alaphoz a zabpelyhet és a kókuszreszeléket késes aprítógépben összedolgozzuk, amíg durva, lisztszerű állaga nem lesz. Hozzáadjuk a mézet, és a gépet addig járatjuk, amíg a massza teljesen össze nem áll. Az egészet egy kisméretű tepsibe nyomkodjuk, és a hűtőbe tesszük.
A citromos réteghez összeturmixoljuk a kókuszolajat, a mézet, citromlét, a kókuszreszeléket, a meghámozott és áttört banánt, valamint a megmosott citrom lereszelt héját, majd az egészet a megdermedt alapra simítjuk.
Az áfonyát a lábasba tesszük 2 ek vízzel meg a citromlével, és 1-2 percig forraljuk. Ezután botmixerrel pürésítjük, közben hozzáadjuk a mézet és a vaníliakivonatot, majd hagyjuk szobahőmérsékletűre hűljön.
A szószt a citromos rétegre kanalazzuk, és késsel márványos mintázatot húzunk bele. Folpakkal óvatosan lefedjuk, és egy éjszakán át fagyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.