Elkészítés: 1, A puha margarint és a cukrot habosra keverjük. A tojásokat egyenként hozzáadva jól összedolgozzuk.
2, A kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport összekeverjük, majd a tejjel a margarinos masszához adjuk.
3, Egy 26 cm átmérőjű tortaformát margarinnal vékonyan kikenünk, zsemlemorzsával meghintjük, és a keveréket belesimítjuk. A szeletekre vágott körtét legyezőszerűen elterítjük a tetején.
4, A cukrot és a mandulát a tetejére szórjuk, majd előmelegített sütőben, a közepesnél kissé erősebb lánggal (190 fok, légkeveréses sütőben 170 fok) kb. 35 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.