Elkészítés: A tojásokat szétválasztom, felverem a fehérjét 1 csipet sóval. A sárgákat a cukorral és a margarinnal habosra keverem. Ezután felváltva hozzákeverem a sütőporos lisztet és a felvert habot (kis liszt, aztán egy kis hab, hogy könnyű legyen keverni). Kivajazok-kilisztezek 1 tortaformát, belesimítom a masszát (vékony lesz, de megnő), majd 180 fokra előmelegített sütőben megsütöm (tűpróba!).
Közben zsiradék nélkül aranyszínűre pirítottam a kókuszreszeléket, majd gyorsan át kell önteni tányérba hűlni, mert a forró serpenyőtől is képes tovább pirulni. Ha kihűlt a tészta és a kókusz is, felverem a tejszínhabot jó keményre, beleszórom a habfixálót és 2 evőkanál porcukrot, a legvégén hozzákeverem a kókuszt. Rákenem a tésztára, megszórom a gyümölccsel, és előírás szerint megcsinálom a zselatint (gyümölcslével), rácsorgatom. Én szándékosan nem terítettem be teljesen, tetszett, hogy a fehér hab kilátszik a piros zselé alól.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.