A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A lisztet a kókuszreszelékkel és a szódabikarbónával elkeverjük, majd apránként a fehérjehabhoz forgatjuk.
Egy 18 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk sütőpapírral, és belesimítjuk a masszát. 180 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tojássárgáját a cukorral és a vaníliaaromával kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, és folyamatos keverés mellett a tejet. Lassú tűzön sűrű krémet főzünk belőle. Ha kihűlt, belekeverjük a margarint és a kókuszreszeléket.
A tortát 3 részbe vágjuk, és megtöltjük a krém kétharmadával. A maradék krémmel bevonjuk a tortát. A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, és rácsurgatjuk a tortára. Marcipánfigurákkal dekoráljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.