A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és egy kb. 25x25 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tojásokat kettéválasztjuk, és a fehérjét 5 dkg cukorral kemény habbá verjük. A sárgáját a maradék cukorral és a vízzel fehéredésig keverjük, majd hozzákeverjük az olajat és a tejet, majd összeforgatjuk a tojáshabbal, végül a sütőporral elkevert liszttel.
A massza felét a tepsibe simítjuk, a másik feléhez hozzákeverjük a kakaóport és a sárga masszára kanalazzuk. Villával összekevergetjük, és kb. 25 percig sütjük, és tűpróbával ellenőrizzük.
A tejben megfőzzük a pudingot, és még forrón belekeverjük a cukrot, a vaníliát és a kókuszt. A tejszínt kemény habbá verjük, majd összeforgatjuk a kihűlt kókuszos pudinggal.
A kihűlt süteményt lapjában ketté vágjuk, megtöltjük a krém 3/4-vel, a tetejére rákenjük a megmaradt krémet, és megszórjuk kókuszreszelékkel. 3-4 órára hűtőbe tesszük, és tetszés szerint felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.