Langyos, csipet cukorral édesített tejben felfuttatjuk az elmorzsolt élesztőt, majd összegyúrjuk a liszttel, a sóval, a többi cukorral és annyi vízzel, hogy rétestészta keménységű legyen. Félórát hagyjuk pihenni.
Utána lisztezett deszkán nagyon vékonyra kinyújtjuk, megkenjük a zsírral, hajtogatjuk, és ezt ismételjük még háromszor. Az egyes hajtogatások között nem pihentetjük. Ha elkészültünk, ujjnyi vastagra nyújtjuk, a tetejét késsel ferdén bekockázzuk. 4-5 cm-es kockára vágjuk.
Sütőpapíros tepsire rakjuk. Megkenjük a tetejét felvert tojással, megszórjuk köménymaggal, majd 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Végül tíz perc után a hőmérsékletet 180 fokra csökkentjük, és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.