A tojássárgákat fehéredésig habosítjuk a cukorral, majd összeforgatjuk a kemény habbá vert fehérjékkel, a liszttel és a szódabikarbónával. Egy közepes, magas falú tepsit vízzel kiöblítünk és az aljára sütőpapírt terítünk, és kb. 180 fokra előmelegített sütőben - 5 perc után mérsékelve a hőfokot - kb. 30 percig sütjük hurkapálcával kitámasztott ajtóval.
Kihűlve 3 lapra vágjuk. Az almát meglocsoljuk citromlével, és a cukorral lassú tűzön megpároljuk. Ha kész, belecsavarjuk a narancs levét, és egy kis fahéjjal felfőzzük a pudingporral. Időnként megkeverve kihűtjük. Az alsó két lapot megkenjük a lekvárral és a krémmel, és befedjük a harmadik lappal. Porcukorral hintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.