Hámozzunk meg és kockázzunk fel 30-30 dkg almát és körtét. Karamellizáljunk világosbarnára 5 dkg cukrot, majd adjuk hozzá agyümölcsöt, öntsünk alá 0,5 dl vizet, és pároljuk 5 percig.
Ezután keverjünk bele 5 dkg mazsolát és 1 tk őrölt fahéjat. Kenjünk ki egy tűzálló tálat vajjal, majd öntsük bele aforró keveréket.
Dolgozzunk össze 10 dkg vajat 15 dkg zsemlemorzsával, 5 dkg finomra darált dióval és 10 dkg cukorral. Morzsoljuk a gyümölcskeverékre, végül süssük ropogósra 180 fokos sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.