Hozzáadjuk a lisztet, a kakaót és a tojásfehérjéből felvert kemény habot.
Sűtőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát, és 180 fokon, 30 perc alatt készre sütjük, majd sütőpapírra együtt egy sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Miután kihűlt, pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk belőle.
A vanília ízű pudingot pár csepp rummal és a tejjel megfőzzük, majd a margarint a kihűlt pudinghoz keverjük.
Egy-egy karika közé krémet teszünk, majd az oldalukat is bekenjük a krémmel. Kókuszreszelékben megforgatjuk, tetejét olvasztott csokival bevonjuk. Fogyasztásig hűvös helyen tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.