Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A zöldfűszereket megmossuk, durvára aprítjuk. A burgonyát meghámozzuk, majd felkockázzuk.
Felforrósítjuk a vajat, majd megfonnyasztjuk rajta az újhagymát. Hozzáadjuk a krumplit, és néhány percig együtt pirítjuk. Ezután hozzákeverjük a hagymás alaphoz a borsót.
Felöntjük alaplével, megsózzuk, felforraljuk, majd lefedve, kis lángon kb. 30 percig főzzük a levest. Végül tejszínnel dúsítjuk, majd pürésítjük botmixerrel. Egy kevés tejszínhabbal, mentalevélkékkel és frissen őrölt borssal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.