Elkészítés: A tésztához a tojás sárgáját kikeverjük a cukorral és a vízzel, majd hozzádolgozzuk a sütőporos lisztet és a kakaót. 27 x 37 cm-es tepsibe simítjuk, és közepes lángon (kb. 180 fok) kb. 20 percig sütjük.
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A pudingport a tejjel simára keverjük és felfőzzük. Még forrón összekeverjük a habbal, és a tészta tetejére kenjük, majd meghintjük reszelt csokival. További 10-15 percig szintén közepes hőmérsékletű sütőben sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral, és a teljesen kihűlt tészta tetejére kenjük. Reszelt csokoládéval jól megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.