A gyorsfagyasztott leveles spenótot szoba-hőmérsékleten hagyjuk kiolvadni, majd kinyomkodjuk. A frisset leszárazzuk, megmossuk és lecsepegtetjük. A meghámozott burgonyát kb. 2 cm-es kockákra vágjuk.
A megtisztított fokhagymát présen átnyomjuk, a hagymát apróra kockázzuk, és mindkettőt a fazékban felhevített olajon fonnyasztjuk kb. 1 percig. Rászórjuk a burgonyát, és időnként megkeverve együtt pirítjuk további 2 percig. Hozzáadjuk a spenótot, felöntjük az alaplével és összeforraljuk. Fedő alatt, közepes tűzön főzzük 15 percig, majd belekeverjük a tejfölt, és egyet forralunk rajta. A félrehúzott fazékban botmixerrel pürésítjük, majd megsózzuk, megborsozzuk.
Végül a krémlevest adagonként tálkákba vagy tányérokba merjük, és rámorzsoljuk a sajtot. Azonnal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.