A mellfilét megmossuk, a vizet leitatjuk a húsról, félbe vágjuk , majd keresztben 3-4 cm széles szeleteket vágunk belőle. Fűszerezzük sóval, borssal, meghintjük kurkumával és rálocsolunk egy evőkanál olívaolajat. Jól összeforgatjuk, és 20-30 percig pihentetjük.
A serpenyőbe öntjük a másik evőkanál olívaolajat, beleteszünk két friss kakukkfűágat, és, amikor forró a serpenyő, beletesszük a mellfilét. Mindkét oldalát elősütjük( oldalanként 2-3 perc), majd rátesszük a vajat, beleöntjük a bort, és fedő alatt pároljuk kb.5-6 percig. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.