Szeletelek a paradicsomból és az uborkából, felkarikázom az újhagymát.
A lángost egy korábbi receptem alapján készítettem el.
A lángost megmelegítem, rápakolom a hozzávalókat, rászórom az újhagymát, meglocsolom a citrommal, sózom, borsozom. Vörösbort iszom hozzá.
Megjegyzés
Hogyan kerül a csizma az asztalra? S a tenger gyümölcsei a lángosra? Hát így. Bár szeretem a klasszikus - tejfölös, sajtos lángost - de most egy kis extrára vágytam. Ez lett belőle. Aki nem fél az újtól, próbálja ki!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.