A megtisztított húst megsózzuk és megborsozzuk, majd tepsibe tesszük a hagymával, a fokhagymával, a paprikával, a paradicsommal, a megtisztított gombával, a libazsírral és a friss fűszernövényekkel együtt. Alufóliával lefedjük, és 80 fokra előmelegített sütőben 3-4 óra alatt puhára pároljuk.
A lila burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, majd puhára főzzük a húslevesben. Leszűrjük, hozzáadjuk a megmelegített tejet, majd összetörjük. Megsózzuk és megborsozzuk, majd a kockára vágott hideg vajjal gazdagítjuk.
A megtisztított kelbimbót majdnem puhára főzzük forrásban lévő, sós vízben, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. A felcsíkozott sonkát kissé a megpirítjuk felforrósított kacsazsíron, hozzáadjuk a kelbimbót, és alaposan összeforgatjuk.
A puhára sült húsból eltávolítjuk a csontokat, tálra rendezzük, majd a forró burgonyapürével és a sonkás kelbimbóval kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.