A bazsalikomlevekbe egy-egy félbevágott aszalt paradicsomot göngyölünk, rárakunk egy-egy olívabogyót, és szorosan feltekerjük mindet.
A lazacfilén almacsumázóval 8-12 lyukat csinálunk 2-3 sorban, majd megtöltjük a kis tekercsekkel.
Egy alufóliával bélelt tepsit vékonyan megkenünk az olívaolajjal, elhelyezzük benne a lazacot, megsózzuk, megborsozzuk, és meglocsoljuk az olívaolajjal.
Előmelegített sütőben (villanysütőben 200, légkeveréses sütőben 180 fok, gázsütőben 6-os fokozaton) kb. 20 percig sütjük, vagy amíg átsül. Friss bazsalikommal és paracsommal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.