Belisztezett deszkán tíz részre osztjuk a túros pizzatésztát, majd a darabokat lepény formájúra nyújtjuk. Sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük őket, és 220 fokra előmelegített sütőbe tesszük 10 percre.
Meghámozunk és felszeletelünk 2 db avokádót. Összekeverünk 1 ek szójaszószt, fél tk wasabikrémet és 2 ek mézet. Az avokádót megforgatjuk ebben a masszában. Az elősütött tésztákon elosztjuk a füstölt lazacot és az avokádószeleteket.
A tetejükre csöpögtetjük a megmaradt fűszeres mézet, majd pár percre visszatoljuk a sütőbe. Tálaláskor lilahagyma-karikakkal szórjuk meg a pizzákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.