Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, és pirítsuk meg benne a megmosott koktélparadicsomokat a megtisztított, felkockázott padlizsánn al és felkarikázott cukkinivel együtt.
Adjuk hozzá a paradicsompürét és az alaplét, forraljuk fel, és főzzük további kb. 20 percig. Ízesítsük sóval, borssal meg a cukorral, és adjuk hozzá a bazsalikomot is.
A paprikákat mossuk meg, vágjuk félbe, távolítsuk el a magházukat, és forró grillen süssük meg őket. Hagyjuk kihűlni, majd szedjük le a héjukat, és vágjuk darabokra a sült paprikahúst. Adjuk ezt is a leveshez a citromlével együtt, újra forraljuk fel, majd húzzuk le a tűzről.
Merjük a levest tányérokba, gazdagítsuk egy-egy kanálnyi krémsajttal, és szórjuk meg reszelt parmezánnal. Kínáljunk hozzá bazsalikomos pestóval megkent pirítósokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.