A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és forró olajban pároljuk néhány percig. A fokhagymát megpucoljuk, összezúzzuk vagy lereszeljük. A padlizsánt és a cukkinit megtisztítjuk, kockára vágjuk, és a kierezett, kockára vágott paprikával és a fokhagymával együtt az üvegesre párolt hagymához adjuk. 10 percig főzzük, közben néha megkeverjük.
Hozzáadjuk a paradicsomot és a fűszereket, majd kb. 30 percig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Beleszórjuk a fenyő- vagy napraforgómagot, és még ízesítjük, ha szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.