Elkészítés: A csirkecombokat pácoljuk be olajos, fűszerpaprikás, borsos, sós, fokhagymás, kakukkfüves, petrezselymes pácba.
Közben aprózzuk fel a paprikát, a paradicsomot, a hagymát és a fokhagymát, amit halmozzunk a bepácolt csirke mellé a tepsibe. Fedjük le, és előmelegített sütőben pároljuk puhára.
A galuskát szokásos módon (50 dkg liszt, 2 db tojás, víz és só) összekeverjük, majd olajos-sós vízbe szaggatjuk, majd leszűrjük.
Közben a szószhoz morzsoljuk el a juhsajtot, majd keverjük össze a tejföllel, kaporral, kozkázott uborkával, és forgassuk össze a galuskával.
A lecsós csirkét a juhsajtos galuskával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.