A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük 3 ek vízzel. Hozzáadjuk a cukrot és 1 csipet sót. Ezután hozzáforgatjuk a felvert tojássárgájákat. Összeszitáljuk a lisztet és a sütőport, majd ezt is a többihez forgatjuk. A tésztamasszát sütőpapírral bélelt 32x39 cm-es tepsibe simítjuk. Aranysárgára sütjük 200 fokos sütőben kb. 10 perc alatt.
A lekvárt átkeverjük. A megsült tésztát tiszta konyharuhára borítjuk, megkenjük az átkevert lekvárral, majd a konyharuha segítségével feltekerjük a piskótát. Egy kevés porcukorral, áfonyával és mentalevelekkel díszítjük. Ízlés szerint kakaóporral vagy fahéjjal is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.