A darált kekszet a cukorral elkeverjük. A margarint és az étcsokoládét mikróhullámúban vagy gőz fölött felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a kekszhez és alaposan összekeverjük. Jól formázható, kissé ragacsos keveréket kell kapnunk, szükség szerint egy kis tejet adjunk hozzá. A masszával kibéleljük a kis pite formákat vagy akár egy nagyot, kinek hogy szimpatikusabb, majd hűtőszekrényben pihentetjük.
A zselatint beáztatjuk 5 evőkanál hideg vízbe. Az erdei gyümölcsöt a cukorral és 2 dl vízzel 10-15 percig főzzük, majd a megduzzadt zselatint hozzáadjuk a még forró gyümölcsös keverékhez. A kekszes pite alapon egyenletesen eloszlatjuk a gyümölcsöt majd tovább hűtjük.
A levendulás krémhez a vaníliapudingot a cukorral és a tejszínnel sűrűre főzzük, majd a fehércsokoládét beleaprítjuk és addig keverjük amíg el nem olvad benne. A levendulát felaprítjuk és a vanília krémhez adjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, kevés lila ételfestékkel színezzük és a vaníliás-fehércsokis-levendulás krémmel összekeverjük. Ezt a gyümölcszselére rétegezzük egyenletesen. Tetejét erdei gyümölcsökkel és levendulával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.