A megtisztított aprólékot hideg vízben feltesszük főni. Kissé megsózzuk.
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk és tetszés szerint felvágjuk. Amikor a hús félig puha hozzátesszük a zöldségeket, sóval, borssal, ételízesítővel és kurkumával fűszerezzük. Kissé erősebben fűszerezzük mint a csirkehúslevest.
Takaréklángon, lassú forralással főzzük. Amikor elkészült leszűrjük, a leves egyrészben a tésztát befőzzük. A húst, zöldséget külön tálban tálaljuk. Friss petrezselyemzölddel, paprikakarikákkal tovább ízesítjük levesünket.
Aprólék helyett libacombbal, vagy mellel is készíthetjük. Ebben az esetben a húsokat megpirítjuk és körettel tálaljuk. A libaízt elveszi, ha a kész levesbe evőkanálnyi rumot teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.