A megmosott narancsok egyikéről lereszeljük a héjat. A többit félbevágjuk, és kivájjuk a belsejüket. A gyümölcshúsból kinyomjuk a levet, és átszűrjük. A zselatint hideg vízbe beáztatjuk.
Habverővel kikeverjük az összes tojássárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a narancshéjat, a narancslevet, a -likőrt, majd a kinyomkodott zselatint.
Külön tálban kemény habbá verjük a tojásfehérjéket és a tejszínt, majd óvatosan a narancsos krémhez forgatjuk mindkettőt. Csillagcsöves habzsákba töltjük, és a kivájt narancshéjakba halmokat nyomunk belőle. 1-2 órára hűtőbe tesszük, majd narancshéjcsíkokkal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.