Elkészítés: 5 tojásból készült piskótát sütök, és belehelyezem egy nagyobb tortaformába /30 - 35 cm-es/. 8 dl tejet felforalok 3 kanál cukorral és a két csomag vaníliás cukorral. Közben a tojásokat szétválszatom, a fehérjét habüstben 3 kanál cukorral nagyon keményre verem, és a felfort tejben habgaluskákat főzök belőle, ezt egy nagyobb tálon félrerakom. A meleg tejből 1-2 kanállal kiveszek, elkeverem a tojáslikőrrel, és meglocsolom a formába készített piskótát. A tojások sárgáját 6 evőkanál kristálycukorral fehéredésig keverem, majd a a két tasak vaníliás pudingporral és a maradék 2 dl hideg tejjel csomómentesre keverem, ezután öntöm a forró tejbe, és krémet főzök belőle. A forró krém 1/3 részét a piskótára öntöm, ezután elhelyezem a habgaluskákat, és a maradék krémet a galuskákra öntöm /a krém a galuskák közé csorog, illetve mivel a torta karika nagyobb, mint a piskóta, ezért ez a krém képezi a torta oldalán a bevonatot/. Egy éjszakára hűtőszekrénybe teszem. Tálalás előtt leveszem a tortakarikát, de az aljával együtt teszem a tortás tálra. Díszétésként a tetején lévő mélyedésekbe esetleg teszek 1-1 mokkáskanál tojáslikőrt, de ez elhegyható. Aki édesebben szereti, 1-2 kanállal megemelheti a tejbe és a habba tett cukor mennyiségét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.