A lisztet elvegyítjük a sóval és a szódabikarbónával, majd elmorzsoljuk a vajjal. Azután hozzáadjuk a tojások sárgáját, és összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy közepesen lágy tésztát kapjunk. Folpackba csomagoljuk és kb. fél órára hűtőbe tesszük.
A lehűlt tésztát enyhén lisztezett felületen kb. 3-4 mm-es vastagságúra kinyújtjuk, és derelyevágóval 4×4 cm-es kockákra vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd a tetejüket megkenjük a felvert tojással, és megszórjuk a magvakkal és a sóval. 180 fokra előmelegített sütőben halvány színűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.