A mártás - Felmelegített olajon világosra pirítjuk a finomra reszelt vöröshagymát, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát. Rátesszük a paradicsompürét, felöntjük másfél deci vízzel, és addig forraljuk, amíg a felére sűrűsödik. Közben füszerezzük ízlés szerint.
A füstölt kolbászról lehúzzuk a bört, és ferdén felkarikázzuk. A pizzalapokat megkenjük a pizzaszósszal, megrakjuk kolbásszal, lila hagyma karikákkal és zöldpaprika szeletekkel.
Sóval, borssal, enyhén megszórjuk. A tejfölben elkeverjük a reszelt sajtot, a tojássárgáját, és a pizza tetejére csurgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.