A tésztához elvegyítjük el a lisztben a sót és az élesztőt. Hozzákeverjük az olajat, majd apránként hozzácsorgatunk kb. 3 dl langyos vizet, és sima, rugalmas, puha felszínű tésztává gyúrjuk. A tetejét belisztezzük, letakarjuk, és meleg helyre téve hagyjuk a kétszeresére kelni.
A megkelt tésztát lisztezett felületen átgyúrjuk, kettéosszuk, majd a két tésztabucit egy-egy 3 mm vastag körré nyújtjuk. A tésztalapokat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A tejfölt simára keverjük egy kevés sóval, hozzáreszeljük a meghámozott fokhagymagerezdeket, és elkeverjük.
A tésztákat tejföllel megkenjük úgy, hogy a körök széleit 1,5-2cm-es sávban üresen hagyjuk. Rájuk karikázzuk a meghámozott kolbászt, megszórjuk a lecsepegtetett kukoricával, végül a tetejükre tépkedjük a szintén lecsepegtetett mozzarellát.
A pizzákat 220 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 12-15perc alatt készre sütjük. Bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk. Fejes vagy zöldsalátát kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.