A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd sózzuk, borsozzuk. Az olajat simára keverjük a mézes mustárral. A hússzeleteket megforgatjuk a keverékben. A szeleteket a kontaktgrillen aranyszínűre sütjük.
A majonézt, a ketchupot és a tejfölt simára keverjük. Kevés sóval és borssal, valamint a lime vagy citrom kifacsart levével ízesítjük. A salátaleveleket megmossuk, és papírtörlővel szárazra itatjuk. A zsemléket félbevágjuk, a vágott felüket száraz serpenyőben megpirítjuk.
A majonézes keveréket a zsemlék alsó felére kanalazzuk. Elrendezzük rajta a salátaleveleket és a csirkeszeleteket. Végül lefedjük mindet a zsemlék felső részével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.