2 liter vizet felmelegítünk, megsózzuk fél tk. sóval, majd beletesszük a csirkemellet. Közepes lángon 15 percig főzzük, majd tegyük hideg vízbe (a gyorsabb lehűlés érdekében).
Egy nagyobb serpenyőt felhevítünk, majd 2 szelet bacont közepére hajtogatunk úgy, hogy egy négyzet legyen a végeredmény (két L alak egymással szemben). A közepére egy tojást ütünk, és két percig sütjük, majd óvatosan megfordítjuk. A másik oldalát további egy percig sütjük. Egy villával kiszúrjuk a sárgáját, hogy biztosan átsüljön. További három adagot is így készítjünk el, vagy, ha nagy a serpenyő, kettőt is süthetünk egyszerre.
Közben a salátát egy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a majonézt, sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összekeverjük.
A toastkenyereket megpirítjuk, a csirkemellet 8 vékony szeletre vágjuk.Kiterítjük a kenyereket 4 sorba, egy sorban 3 toast legyen. Az első és a második szeletre elosztjuka salátát. Az első szeletekre 2-2 szelet csirkemellet és 2-2 szelet paradicsomotteszünk, második szeletekre a baconös tojásokat és 2-2 szelet paradicsomot. A tojásos kenyereketa csirkés szintre tesszük, majd fedjük le az üres kenyérrel (ezt megkenhetjük majonézzel is). Óvatosanösszelapítjuk a kész szendvicset, és éles késsel egy határozott mozdulattal átlósan félbevágjuk. Friss salátával vagy sült krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.