A majonézes kukoricasaláta pikáns változtatához a lilahagymát megtisztítjuk, és nagyobb darabokra vágjuk, aztán a petrezselymet is finomra aprítjuk.
Egy nagyobb tálban alaposan elkeverjük a majonézt, a tejfölt, a mustárt, a csípős szószt, aztán hozzáadjuk a feldarabolt lila hagymát, és a finomra vágott petrezselymet is.
Ha jól elkevertük, hozzáöntjük a leszűrt és átöblített kukoricakonzervet. Jól átforgatjuk az egészet, hogy mindenhol érje a pikáns mártás. Ha szükséges, ízlés szerint tovább sózzuk, borsozzuk. Rövid időre a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Nézd meg videón, hogyan készül a pikáns kukoricasaláta!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.