A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, majd a fazékba visszatéve melegen tartjuk.
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprított paradicsomot és paprikát, valamint a zúzott fokhagymát, végül pedig összepároljuk őket.
Ha a zöldségek már kicsit összesetek, hozzáadjuk a felkockázott csirkemellett, amit fehéredésig pirítunk. Megszórjuk fűszerpaprikával és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a majorannával és fedővel lefedve 50 perc alatt puhára főzzük.
Ha a hús megpuhult, a keményítőt elkeverjük egy kevéske hideg vízben, majd hozzáadjuk a tejfölt és néhány kanállal a veszünk hozzá a csirke forró levéből is. Ezt a masszát csomómentesre keverjük, szép lassan a csirkéhez adjuk, majd összeforraljuk.
Végül hozzáadjuk az előre kifőzött tésztát, alaposan összeforgatjuk és frissen aprított petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.