A mellfiléket megsózzuk és megborsozzuk, majd megforgatjuk a zsemlemorzsában. Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, beletesszük a hússzeleteket, majd alufóliával beborítjuk. Teletöltünk egy, a serpenyőnél kisebb lábost vízzel, majd az alufóliára helyezzük, úgy, hogy a húst lepréselje.
A szeleteket 7-8 perc elteltével megfordítjuk. Hozzáöntünk 0,5 dl vizet, majd ismét lepréseljük az edénnyel. Ezt az oldalt is ropogósra sütjük.
A felaprított pórét és fokhagymát a felforrósított olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a félbevágott paradicsomot, majd megsózzuk és megborsozzuk. Hozzáadjuk az ecetet, a durvára vágott zöld fűszerek 3/4 részét és az olajbogyót. 1 percig főzzük.A felszeletelt mellfiléket elrendezzük a paradicsomos ragun, ráhalmozzuk a megmaradt zöld fűszert, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.