A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott, de már nem meleg margarint, és jól kidolgozzuk.
A sütőport összekeverjük a liszttel és a darált mákkal. A masszához keverjük, és apránként hozzáadjuk a tejet és citrom reszelt héját és levét is.
Egy 24 cm-es tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral, az oldalát lekenjük margarinnal, és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A krémhez a pudingporokat simára keverjük a cukorral és a tejjel, majd sűrűre felfőzzük, és kihűtjük.
Ezután a margarinnal habosra keverjük, a tortát pedig 3 részre vágjuk és betöltjük. A csokoládét az olajjal vagy tejszínnel mikróban felolvasztjuk, majd a tortára kenjük.
Megjegyzés
Egyszerű és nagyon finom torta. Kisebb tepsiben is elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.