A tojásokat megmossuk, szárazra töröljük. Szétválasztjuk őket, a sárgájákat fehéredésig keverjük a cukor felével, majd hozzákeverjük a mascarponét. Az átválogatott, leöblített málnát durvára törjük egy villával, és a krémbe forgatjuk.
A tojásfehérjéket a maradék cukorral és a sóval kemény habbá verjük. Óvatosan a mascarponés krémhez forgatjuk. A babapiskóták felét egyenként a kávéba mártjuk, és egy tálba szorosan egymás mellé tesszük őket. Erre a rétegre rásimítjuk a krém felét, és a tetejét megszórjuk egy kevés kakaóporral.
A többi babapiskótát is kávéba mártjuk, egymás mellé tesszük, az alsó réteg piskótára merőlegesen. Rásimítjuk a krém másik felét, majd kakaóporral meghintjük. Ezután a tálat 2-3 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek, majd kockákra vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.