A mandulakrémhez összeszitáljuk az őrölt mandulát a liszttel. A vajat habosra keverjük, majd a porcukorral fehéredésig keverjük. Hozzáadjuk a tojást, majd a lisztes keveréket. Végül félretesszük.
Az aranykrémhez felmelegítjük a tejet a cukor 2/3 részével és a vaníliaaromával. Simára keverjük tojássárgáját a keményítővel és a megmaradt cukorral. Hozzáadjunk egy keveset a meleg, cukros tejből. A megmaradt tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a tojásos-tejes keveréket, és sűrűre főzzük. Végül hozzáforgatjuk a vajat. Átpasszírozzuk egy szitán, majd robotgéppel összedolgozzuk a mandulás krémalappal.
A tésztát 3 mm vastagságúra nyújtjuk, majd kiszaggatjuk belőle a köröket. A körlapok felének közepére – 2 cm-re a szélektől – kanalazunk a mandulás pudingkrémből. Átkenjük a tojásfehérjével a széleket, és ráhelyezünk egy töltetlen körlapot. A széleit lenyomkodjuk, bevagdossuk kissé. Megkenjük a sütik tetejét is, majd a kés hátával tetszőlegesen mintázzuk a tetejüket. 220 fokos sütőben 10–15 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.